ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ενσωματώθηκε στη Σίτι ο Γκαμπριέλ Ζεζούς

Ενσωματώθηκε στη Σίτι ο Γκαμπριέλ Ζεζούς

Μέλος της Μάντσεστερ Σίτι είναι κι επίσημα ο Γκαμπριέλ Ζεζούς. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους "πολίτες" απ' το περασμένο καλοκαίρι, αλλά παρέμεινε στην Παλμέιρας, ώστε να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Στη Μάντσεστερ Σίτι ενσωματώθηκε ο Γκαμπριέλ Ζεζούς, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους "Πολίτες" απ' το περασμένο καλοκαίρι, αλλά παρέμεινε στην Παλμέιρας μέχρι να ολοκληρωθεί το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο 19χρονος επιθετικός στέφθηκε πρωταθλητής πριν λίγο καιρό, ενώ πλέον μετακόμισε οριστικά στο Μάντσεστερ, με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Ισπανός κόουτς θα προσθέσει ακόμη μια επιθετική λύση στις επιλογές του, μιας κι ο Ζεζούς έχει δικαίωμα συμμετοχής απ' την προσεχή (21/1) αναμέτρηση με αντίπαλο την Τότεναμ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος συμφώνησε με τον αγγλικό σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2021, αποτελώντας το έκτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα.

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Παλμέιρας για δύο χρόνια (2015, 2016), καταγράφοντας συνολικά 83 συμμετοχές, ενώ σκόραρε 28 φορές. Επίσης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί έξι φορές με τη φανέλα της σελεσάο (σ.σ. τέσσερα γκολ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γκουρδιόλα μοίρασε συγχαρητήρια μετά την ήττα από την Έβερτον!
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ