ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ενδιαφέρεται για Ζαά η Μάντσεστερ Σίτι

Crystal Palace's Wilfried Zaha gestures, during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and West Ham United, at Selhurst Park, in London, Saturday Oct. 28, 2017. (John Walton/PA via AP)
Crystal Palace's Wilfried Zaha gestures, during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and West Ham United, at Selhurst Park, in London, Saturday Oct. 28, 2017. (John Walton/PA via AP) AP

Τον Βιλφρίντ Ζαά, ποδοσφαιριστή της Κρίσταλ Πάλας, παρακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ''Mirror''.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί μεσοεπιθετικά μπορεί να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρή, έχοντας πετύχει 56 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, όμως, δεν σταματά να αναζητά ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της.

Ένα από τα τελευταία ονόματα που κυκλοφόρησαν είναι αυτό του Βιλφρίντ Ζαά. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Κρίσταλ Πάλας αρέσει στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν θα ήταν αρνητικός σε ενδεχόμενη απόκτηση του. Μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να φτάσει στα 45.000.000 ευρώ, όπως αναφέρει η '' Mirror''.

Για τον Ιβοριανό ενδιαφέρον έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και η Άρσεναλ, η οποία τον έχει στη λίστα της σε περίπτωση αποχώρησης του Αλέξις Σάντσες.

Ο Βιλφρίντ Ζαά γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1992. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Κρίσταλ Πάλας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κάρντιφ, πριν επιστρέψει και πάλι στην Κρίσταλ Πάλας.

Φέτος έχει 12 συμμετοχές με 4 γκολ στην Premier League, ενώ με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού μετρά 8 συμμετοχές και 2 γκολ.

Photo Credits: John Walton/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ