ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αυτόν έβριζε ο Μέσι μετά από τον αγώνα με Μάντσεστερ Σίτι

Αυτόν έβριζε ο Μέσι μετά από τον αγώνα με Μάντσεστερ Σίτι
Μέσι-Αγκουέρο-Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι © RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK

Ο Λιονέλ Μέσι ήρθε σε αντιπαράθεση και αποκάλεσε "ηλίθιο" έναν πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και νυν άνθρωπο της Μάντσεστερ Σίτι, που τον προσέβαλε.

Ο Λιονέλ Μέσι εκνευρίστηκε μετά από την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League και μάλιστα ήρθε σε λογομαχία με κάποιον άνθρωπο των "πολιτών", αποκαλώντας τον "ηλίθιο".

Μία ημέρα μετά από τη γνωστοποίηση του περιστατικού, αποκαλύφθηκε και σε ποιον απευθυνόταν ο Αργεντινός αρχισκόρερ των Καταλανών, σε αυτόν τον καυγά.

Πρόκειται για έναν πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, προϊόν της Μασία όπως και ο ίδιος, έστω κι αν δεν συνυπήρξαν ποτέ στην ίδια ομάδα, λόγω διαφοράς ηλικίας. Ο λόγος για τον Μικέλ Αρτέτα, τον Ισπανό βετεράνο μέσο, ο οποίος στα 34 του αποφάσισε να "κρεμάσει" τα παπούτσια του για να ακολουθήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι, ως βοηθός του.

Με αυτόν ήρθε σε αντιπαράθεση ο Μέσι, όταν ο πρώην μέσος των Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρέιντς, Ρεάλ Σοθιεδάδ, Έβερτον και Άρσεναλ φέρεται να του είπε "anda tontorrón, vete y métete en tu vestuario", σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "La Cope". Αυτό μεταφράζεται ως "προχώρα βλάκα, τράβα στα αποδυτήριά σου".

Ο Μέσι φέρεται να απάντησε σε επιθετικό ύφος το εξής: "Bobo, vení y da la cara!". Σε ελεύθερη μετάφραση " έλα εδώ και πες το μου αυτό κατά πρόσωπο, ηλίθιε".

Ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ πιθανολογούν ότι στο περιστατικό ενεπλάκη και ο Φερναντίνιο, καθώς και ένα απλό μέλος του επιτελείου της Σίτι, με τον Βραζιλιάνο μέσο να απαντά στις φήμες μέσω των social media: "Απλά θέλω να πω ότι οι φήμες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ είναι αηδίες: Δεν είχα ούτε καν επαφή με κανέναν παίκτη της Μπαρτσελόνα ή τεχνικό επιτελείο μετά από τον αγώνα". Η πρόκληση δεν είναι στη φύση μου και γι' αυτό δίνω μεγάλη σημασία στην επίδειξη σεβασμού τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, ανεξαρτήτως αντιπάλου ή παίκτη".

Ο Σέρχιο Αγκουέρο λειτούργησε ως "πυροσβέστης" στο περιστατικό, αφού πρόκειται για τον ηγέτη της Μάντσεστερ Σίτι και ταυτόχρονα "κολλητό" του Μέσι από τα 15 τους, όντες μαζί στα δωμάτια των αποστολών της εθνικής Αργεντινής.

"Όταν χάνεις, δεν είσαι πολύ χαρούμενος. Τον είδα εκεί, αισθανόταν άσχημα. Τον γνωρίζω πολύ καλά και ξέρω όταν δεν είναι εντάξει και όταν είναι καλά. Αλλά όταν χάνεις, κανείς δεν είναι καλά. Νόμιζα ότι ο Μέσι είπε κάτι σε μένα, αλλά δεν μου είπε και μετά μιλήσαμε για άλλα πράγματα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Άκουσα κάτι, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη", δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός των "πολιτών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έξι περιπτώσεις που ο Μέσι έχασε την ψυχραιμία του
"Άναψαν τα αίματα" μετά το τέλος του Σίτι-Μπαρτσελόνα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ