ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αποσύρθηκε για Αλέξις Σάντσες η Σίτι

Arsenal's Alexis Sanchez gestures during the English League Cup semifinal, first leg, soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Αλέξις Σάντσες (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Οι επιτελείς της Μάντσεστερ Σίτι κάνουν πίσω σχετικά με τον Αλέξις Σάντσες. Οι "πολίτες" ξεκαθάρισαν ότι αποσύρονται από τη διεκδίκηση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού. Άνοιξε ο δρόμος για τη Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Αλέξις Σάντσες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το βράδυ της Δευτέρας (15/1) στην Αγγλία, οι "πολίτες" αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να μην κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησης του Χιλιανού μεσοεπιθετικού από την Άρσεναλ.

Πλέον άνοιξε ο δρόμος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σκοπεύει να δώσει 350.000 λίρες την εβδομάδα στον 29χρονο, ενώ για τους "κανονιέρηδες" θα πρέπει να δαπανηθούν 20 εκατ. λίρες (+15 εκατ. λίρες στον μάνατζερ του Σάντσες).

Οι Βρετανοί βάζουν πια και την Τσέλσι στο... κόλπο για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή, αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για τη σπουδαία μεταγραφή.

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ