ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ανακοινώθηκε από Σίτι ο Σανέ

Ανακοινώθηκε από Σίτι ο Σανέ

Η μετακίνηση του Λιρόι Σανέ από τη Σάλκε στη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε και επίσημα. 44 εκ. ευρώ έδωσαν οι "Πολίτες" για τον Γερμανό μέσο.

Κάτοικος Μάντσεστερ θα είναι τη νέα χρονιά ο Λιρόι Σανέ, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "Πολιτών¨.

Η Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να κάνει δικό της τον 20χρονο Γερμανό έβγαλε από τα ταμεία της 44.000.000 ευρώ και πρόκειται να βγάλει άλλα 6.000.000 ευρώ σε περίπτωση επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων.

Ο Σανέ , παρότι μετρά μόνο μια γεμάτη σεζόν μέχρι στιγμής στην καριέρα του, αποτελούσε διακαή πόθο του νέου τεχνικού της ομάδας Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος πίεζε καιρό για την απόκτηση του. Το γεγονός πως ο Καταλανός προπονητής τον πιστεύει πολύ, ήταν και από τους βασικούς λόγους που επέλεξε να πει το ναι στους "Πολίτες" όπως δήλωσε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: " Με έπεισε να έρθω εδώ και ότι αυτό θα ήταν καλό για να εξελιχθώ. Ξέρω ότι θα μάθω πολλά υπό την καθοδήγησή του και τώρα ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι μπορεί να με κάνει έναν πιο ολοκληρωμένο παίκτη".

Ο Γκουαρδιόλα από τη μεριά του σχολίασε για το νέο απόκτημα της ομάδας του: " Είναι ένα ξεχωριστό ταλέντο και ένα εκπληκτικός παίκτης που οι οπαδοί μας θα απολαμβάνουν να τον βλέπουν να αγωνίζεται".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ