ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ανακοίνωσε Ντελφ η Μάντσεστερ Σίτι

Ανακοίνωσε Ντελφ η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε ένα ακόμα σημαντικό καλοκαιρινό "χτύπημα" καθώς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του αρχηγού της Άστον Βίλα, Φάμπιαν Ντελφ.

Η μετακίνηση του Φάμπιαν Ντελφ από την Άστον Βίλα στη Μάντσεστερ Σίτι εξελίχτηκε σε τεράστιο σήριαλ καθώς ο παίκτης άλλαξε δύο φορές γνώμη την τελευταία εβδομάδα (!) όμως τελικά είναι γεγονός.

Οι "πολίτες" κατάφεραν να πείσουν τον 25χρονο διεθνή Άγγλο μέσο να μετακομίσει στο "Etihad Stadium" και το βράδυ της Παρασκευής (17/7) ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στις 8.000.000 λίρες καθώς αυτό ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης που είχε μπει στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει έξι μήνες νωρίτερα στην Άστον Βίλα.

Ανακοίνωσε Ντελφ η Μάντσεστερ Σίτι

'Οπως έγινε γνωστό, ο Ντελφ θα φοράει στη Σίτι τη φανέλα με το Νο 18 ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει στην Αυστραλία όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

"Ο Φάμπιαν Ντελφ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Ήταν καθοριστικός τις τελευταίες σεζόν για την Άστον Βίλα και τώρα είναι ένας από τους λαμπρότερους νεαρούς μέσους στην Premier League.

Ανακοίνωσε Ντελφ η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Φάμπιαν έχει εκπληκτικές ικανότητες και ενέργεια και το γεγονός ότι έχει γίνει τακτικό μέλος της εθνικής Αγγλίας είναι μία ακόμα απόδειξη της προόδου που έχει κάνει. Είναι μόλις 25 ετών και έχει τα καλύτερα χρόνια μπροστά του", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι ο τεχνικός της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

"Το να αφήσω την Άστον Βίλα ήταν η δυσκολότερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ. Όπως μεταδόθηκε ευρώς είχα απορρίψει αρχικά την ευκαιριά να πάω στη Μάντσεστερ Σίτι και αυτή η απόφαση είχε να κάνει με την αγάπη μου για την Άστον Βίλα και τους σπουδαίους οπαδούς της.

Ανακοίνωσε Ντελφ η Μάντσεστερ Σίτι

"Όταν έγινα αρχηγός της Βίλα ήταν μία τεράστια τιμή για μένα και ανέλαβα την ευθύνη με εκπληκτική σοβαρότητα. Υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο την περασμένη σεζόν με την προοπτική να μείνω στο σύλλογο για όσο διαρκούσε αυτό και δεν είχα ποτέ την πρόθεση να φύγω έναν χρόνο αργότερα", δήλωσε ο παίκτης για την αποχώρησή του από τους "χωριάτες", ενώ για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του είπε:

"Έχω αποδείξει ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο με την Αγγλία και πιστεύω ότι χρωστάω στον εαυτό μου να αποδεχτώ την πρόκληση για να παίξω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, τη Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μου με τη νέα μου ομάδα".

Τα tweets της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Φάμπιαν Ντελφ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ