ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ανακοίνωσε Ντε Μπράινε η Σίτι

Ανακοίνωσε Ντε Μπράινε η Σίτι

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Βέλγος μεσοεπιθετικός Κέβιν Ντε Μπράινε με τους Άγγλους να σπάνε τα ταμεία.

Το ήδη γεμάτο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι έχει πλέον έναν ακόμα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Κέβιν Ντε Μπράινε ο οποίος ανακοινώθηκε από τους "πολίτες" το απόγευμα της Κυριακής (30/8) και αναμένεται να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πόσο θα κοστίσει ο παίκτης; Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η Σίτι θα δώσει στην Βόλφσμπουργκ το ποσό των 71.000.000 ευρώ (ή αλλιώς 52 εκ. λίρες), κάτι που σημαίνει πως θα γίνει αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Μιλώντας στο σάιτ της Σίτι, ο 24άχρονος άσος δήλωσε: "Θέλω να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο ως ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρώσω τη σεζόν ευτυχισμένος και με μερικούς τίτλους", είπε αρχικά και συνέχισε:

Ανακοίνωσε Ντε Μπράινε η Σίτι

"Είναι το πιο σημαντικό για τον σύλλογο, τους παίκτες και φυσικά τους οπαδούς μας".

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Κέβιν και δεν αμφιβάλω πως θα πετύχει στην επιστροφή του στην Premier League. Κάποιος πρέπει να είναι ξεχωριστός παίκτης για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας και είμαι σίγουρος πως ο Κέβιν είναι ένας από αυτούς. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να πετύχει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ