ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ανακοίνωσε Λαπόρτ η Μάντσεστερ Σίτι

Ανακοίνωσε Λαπόρτ η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, Εμερίκ Λαπόρτ. Οι "πολίτες" έδωσαν 65 εκατ. ευρώ στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τον απέκτησαν.

Στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι ανήκει και επισήμως ο Εμερίκ Λαπόρτ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δαπάντησε 65 εκατ. ευρώ (τόσο ήταν το ποσό της ρήτρας) και τον αγόρασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο 23χρονος Γάλλος στόπερ υπέγραψε μέχρι το 2023 και ισχυροποιεί τα μετόπισθεν της πρωτοπόρου στην Premier League. Εφέτος ο Λαπόρτ έχει καταγράψει 19 συμμετοχές με τη Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα και 30 συνολικά (Europa League και Copa del Rey).

Ανακοίνωσε Λαπόρτ η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Λαπόρτ δεν έχει παίξει στην πρώτη ομάδα της εθνικής Γαλλίας, αλλά στα τμήματα Κ17, Κ18, Κ19 και Κ21. Έχει ύψος 1.91 και με τη φανέλα των Βάσκων έπαιξε σε 230 ματς. Αυτή είναι η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.

Η προηγούμενη πιο ακριβή ήταν τα 63 εκατ. ευρώ που έδωσε στη Βόλφσμπουργκ για τον Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο Κομπανί ταλαιπωρείται από διαδοχικούς τραυματισμούς, ο Μανγκαλά είναι επιρρεπής σε λάθη και έτσι ο Λαπόρτ έρχεται να πλαισιώσει τους Οταμέντι και Τζον Στόουνς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ