ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αινιγματικός ο Γκουαρδιόλα για το μέλλον του Αγκουέρο

Manchester City head coach Pep Guardiola touches hands with Manchester City's Sergio Aguero as he is substituted during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City head coach Pep Guardiola touches hands with Manchester City's Sergio Aguero as he is substituted during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτήθηκε για το μέλλον του Σέρχιο Αγκουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι και εμφανίστηκε αινιγματικός, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία στην Premier League, επικρατώντας 4-0 της Μπόρνμουθ και φτάνοντας τις 17 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "πολίτες" ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και ξεπέρασε τα 100 στο "Etihad" με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Ωστόσο, η νέα σεζόν είναι πιθανόν να τον βρει μακριά απ' το Μάντσεστερ αν λάβουμε υπόψιν όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το τέλος του αγώνα. Ο Καταλανός τεχνικός ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το μέλλον του Αργεντινού στράικερ, με αφορμή κάποιες φήμες περί δυσαρέσκειας του Αγκουέρο εξαιτίας του μειωμένου χρόνου συμμετοχής, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

"Σέβομαι απεριόριστα τον Σέρχιο για όσα έχει κάνει και θα κάνει στο μέλλον. Είναι ένας θρύλος. Αυτός θα αποφασίσει για τη ζωή και το μέλλον του. Είμαι χαρούμενος που τον έχουμε μαζί με τον Γκαμπριέλ Ζεζούς, όπως κι όλη η ομάδα", υποστήριξε αρχικά, ενώ για τα πιθανά παράπονα που έχουν οι παίκτες απ' το χρόνο συμμετοχής τους:

"Υπήρξα ποδοσφαιριστής και καταλαβαίνω ότι οι παίκτες θυμώνουν όταν δεν αγωνίζονται. Προσπαθώ να έχω την καλύτερη σχέση μαζί τους. Όμως, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας. Δεν χρειάζεται να είναι χαρούμενοι με εμένα, δεν υπάρχει πρόβλημα".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ