ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αγκουέρο: "Γι' αυτό έκοψε το Wi-Fi ο Γκουαρδιόλα"

Αγκουέρο: "Γι' αυτό έκοψε το Wi-Fi ο Γκουαρδιόλα"

O επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο αποκάλυψε το λόγο που ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να κόψει το ίντερνετ στις προπονητικές εγκαταστάσεις των "πολιτών".

Η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να κόψει το ίντερνετ στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσε γι' αρκετό καιρό το πρώτο θέμα συζήτησης στα βρετανικά ΜΜΕ. Είναι γνωστό πως ο Καταλανός τεχνικός θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σ' όλες τις αποφάσεις και να επιβάλλει τους δικούς του νόμους εντός της ομάδας.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο επιθετικός των "πολιτών", Σέρχιο Αγκουέρο μίλησε σε αγγλικό Μέσο κι αποκάλυψε το λόγο που ο 46χρονος προπονητής αποφάσισε να προβεί σ' αυτή την κίνηση.

"Φαίνεται πως μία ημέρα μπήκε στο δωμάτιο του μασάζ και είδε έναν συμπαίκτη μας, δεν ξέρω ποιον, να είναι αραχτός με το κινητό του. Όπως αποδείχθηκε, αυτή η κίνηση δεν του άρεσε. Από τότε, αποφάσισε να κόψει το ίντερνετ", ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός και συνέχισε:

"Εγώ δεν ήξερα τίποτα γι' αυτό. Ρώτησα τι συνέβη και δεν είχαμε ίντερνετ. Στα αποδυτήρια, όπου βρίσκονται στο υπόγειο, δεν υπάρχει σήμα. Μόνο ένας μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Wi-Fi και τον ρώτησα: 'Έχει πρόβλημα το Wi-Fi, τι συνέβη;'. Την ώρα που ετοίμαζα τον χυμό μου ήρθαν συμπαίκτες μου και ρωτούσαν γιατί δεν λειτουργεί το ίντερνετ. 'Νομίζω πως είναι χαλασμένο', απάντησα. Όμως, όπως αποδείχθηκε είχε κόψει (σ.σ. ο Γκουαρδιόλα) το ίντερνετ. Στα αποδυτήρια, το δωμάτιο του μασάζ και την πισίνα δεν έχουμε ίντερνετ. Μόνο στον πρώτο όροφο πιάνει λίγο 3G".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βάζει τους δικούς του νόμους ο Γκουαρντιόλα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ