ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αγκουέρο: "Αυτή είναι η σχέση μου με τον Γκουαρδιόλα"

Britain Soccer Football - Manchester City v Borussia Monchengladbach - UEFA Champions League Group Stage - Group C - Etihad Stadium, Manchester, England - 14/9/16
Manchester City's Sergio Aguero with Manchester City manager Pep Guardiola after being substituted 
Action Images via Reuters / Carl Recine
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
Britain Soccer Football - Manchester City v Borussia Monchengladbach - UEFA Champions League Group Stage - Group C - Etihad Stadium, Manchester, England - 14/9/16 Manchester City's Sergio Aguero with Manchester City manager Pep Guardiola after being substituted Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONLY. REUTERS

Ο Σέρχιο Αγκουέρο διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησής του απ' τη Μάντσεστερ Σίτι, μιλώντας σε βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του απ' τη Μάντσεστερ Σίτι έβαλε ο Σέρχιο Αγκουέρο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του "ESPN". Μίλησε για τη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και για την Ιντεπεντιέντε, στην οποία επιθυμεί να "κλείσει" την καριέρα του.

Αρκετά γράφτηκαν μετά την απόφαση του Γκουαρδιόλα να μην τον ξεκινήσει βασικό στην εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για το Champions League (4-0). Πολλοί θεώρησαν ότι η σχέση των δύο ανδρών δεν είναι η καλύτερη δυνατή κι ότι ο 28χρονος επιθετικός σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν απ' την ομάδα.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μιας κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διαψεύδει κάθε σενάριο και δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στην Αγγλία για λογαριασμό της Σίτι.

Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός επιθετικός ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα: "Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Γκουαρδιόλα. Ούτε αυτός με μένα. Πάντα με βοηθάει και μου δίνει συμβουλές. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σίτι και συνεργάζομαι με τον Γκουαρδιόλα".

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει απ' τη Σίτι και να μεταβεί σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο: "Για την ώρα περνάω καλά στο Μάντσεστερ. Αν στο μέλλον αποχωρήσω, θα επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε για να κλείσω την καριέρα μου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ