ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ζητούν Φεκίρ για αντι-Κοουτίνιο οι φίλοι της Λίβερπουλ

Lyon's Nabil Fekir celebrates scoring, during the French League One soccer match between Lyon and Saint-Etienne, in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Nabil Fekir celebrates scoring, during the French League One soccer match between Lyon and Saint-Etienne, in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Επιθυμία του κόσμου της Λίβερπουλ είναι η απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Λιόν, Ναμπίλ Φεκίρ, ως διαδόχου του Φιλίπε Κοουτίνιο. Πόσο εφικτή είναι η περίπτωση του.

Η εκτός έδρας ήττα της Λίβερπουλ από τη Σουόνσι με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Premier League έφερε μουρμούρες στις τάξεις των φιλάθλων της.

Η άσχημη εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο απογοήτευσε άπαντες, κάνοντας μεγαλύτερη την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση μετά και την πώληση του Φιλίπε Κοουτίνιο.

Μάλιστα, οι οπαδοί των ''κόκκινων'' έχουν ήδη εκφράσει, μέσω πολλών tweet, την προτίμηση τους στον Ναμπίλ Φεκίρ της Λιόν, ως αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γάλλου στη Ligue 1 δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα να έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Γάλλο.

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ μετά και την πώληση του Κοουτίνιο στη Μπαρτσελόνα, με 160.000.000 ευρώ, έχει την οικονομική ρευστότητα, ώστε να κινηθεί μεταγραφικά. Η περίπτωση του Φεκίρ, μάλιστα, μοιάζει ιδανική για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Ο 24χρονος Φεκίρ αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της Λιόν, έχοντας συνολικά 105 εμφανίσεις και 43 γκολ από το 2013 έως σήμερα.

Αν και μοιάζει δύσκολο η συγκεκριμένη μεταγραφή να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, κάποιες φορές η επιθυμία του κόσμου υπερτερεί από τα μεταγραφικά πλάνα της εκάστοτε ομάδας. Θα φανεί αν κάτι τέτοιο θα συμβεί και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ