ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Σκρτελ

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Σκρτελ

Ο Μάρτιν Σκρτελ δέχτηκε έντονο πρέσινγκ από την Ίντερ αλλά τελικά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Ο Μάρτιν Σκρτελ είχε απορρίψει την αρχική πρόταση της Λίβερπουλ για ανανέωση του συμβολαίου λέγοντας χαρακτηριστικά πως "τέτοιες γίνονται σε παίκτες που είναι πολύ μεγαλύτεροι σε ηλικία ή που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας", όμως όλα δείχνουν πως ο Σλοβάκος διεθνής σέντερ μπακ θα παραμείνει κάτοικος Μέρσεϊσαϊντ.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο μάνατζέρ του Κάρολ Κσόντο, ο οποιός παραδέχτηκε πως ο πελάτης του θα βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους" παρά το ενδιαφέρον από πλευράς Ίντερ για την απόκτησή του.

"Ομολογώ ότι δεν υπήρχαν απλά φήμες αλλά το ενδιαφέρον της Ίντερ ήταν πραγματικό. Η συμφωνία δεν προχώρησε αλλά υπήρχαν επαφές. Ο παίκτης σκέφτηκε το μέλλον του και τελικά επέλεξε να παραμείνει στη Λίβερπουλ", σχολίασε.

Σημειώνεται πως ο Σκρτελ πρόσθεσε το όνομά του δίπλα σε αυτά των Στάριτζ, Κοουτίνιο, Χέντερσον, Άιμπ και Φλάναγκαν οι οποίοι είχαν συμφωνήσει και αυτοί για επέκταση της συνεργασίας τους με τη Λίβερπουλ μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ