ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Υπάρχει ζωή και χωρίς τον Τζέραρντ

Υπάρχει ζωή και χωρίς τον Τζέραρντ

Οι αριθμοί φέτος λένε πως η Λίβερπουλ μπορεί και χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ! Δείτε το εκπληκτικό ρεκόρ των "κόκκινων" όταν λείπει ο αρχηγός αλλά και τον απολογισμό τους με αυτόν στο χορτάρι.

Πολλοί ίσως να πίστευαν πως η απώλεια του Στίβεν Τζέραρντ στα τελευταία ματς (τραυματίας) θα στοίχιζε στη Λίβερπουλ, όμως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει βαλθεί να διαψεύσει πολύ κόσμο και εξακολουθεί τις υψηλές πτήσεις της στο πρωτάθλημα.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως στα έξι ματς που έχει απουσιάσει τη φετινή σεζόν ο εμβληματικός αρχηγός της, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει πετάξει κανέναν πόντο, έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο των νικών: 6 στα 6!

Υπάρχει ζωή και χωρίς τον Τζέραρντ
© PAUL GREENWOOD/BPI

Οι Τζόρνταν Χέντερσον και Άνταμ Λαλάνα δείχνουν να ανταποκρίνονται εξαιρετικά και να καλύπτουν επάξια το κενό του 34χρονου άσου, με τη Λίβερπουλ να μετράει σε αυτά τα 6 νικηφόρα ματς 14 γκολ υπέρ (2,3 γκολ ανά αγώνα) και 2 κατά (0,3 γκολ ανά αγώνα)!

Υπάρχει ζωή και χωρίς τον Τζέραρντ
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Από την άλλη πλευρά, στα 22 ματς πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί ο Τζέραρντ το ποσοστό επιτυχίας είναι στο 40,9% έχοντας απολογισμό 9 νίκες-6 ισοπαλίες-7 ήττες, ενώ τα γκολ υπέρ και κατά είναι μοιρασμένα (28-28).

Υπάρχει ζωή και χωρίς τον Τζέραρντ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ