ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χωρίς Κοουτίνιο στη Γερμανία η Λίβερπουλ

Brazil's Philippe Coutinho practices during a training session in Sao Paulo, Brazil, Sunday, March 26, 2017. Brazil will face Paraguay in a 2018 World Cup qualifying soccer match on March 28. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Philippe Coutinho practices during a training session in Sao Paulo, Brazil, Sunday, March 26, 2017. Brazil will face Paraguay in a 2018 World Cup qualifying soccer match on March 28. (AP Photo/Andre Penner) AP

Φουντώνουν τα σενάρια μεταγραφής του Φελίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο παίκτης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λίβερπουλ που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για την αναμέτρηση με την Χόφενχαϊμ.

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση για τον Φελίπε Κοουτίνιο, η Λίβερπουλ απάντησε με ανακοίνωση ότι ο παίκτης δεν πωλείται το φετινό καλοκαίρι και ο Βραζιλιάνος έκανε... ρελάνς καταθέτοντας επίσημο αίτημα μεταγραφής του.

Ο Κοουτίνιο ήταν εκτός αποστολής στο ματς της πρεμιέρας του αγγλικού πρωταθλήματος και παρακολούθησε από την τηλεόραση τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο "Vicarage Road", στο 3-3 με την Γουότφορντ.

Η πληροφορία ότι εδώ και πολλές μέρες ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρούνταν με ενοχλήσεις στη μέση λειτούργησε "πυροσβεστικά" για την απουσία του στην 1η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο το γεγονός ότι αναμενόταν να είναι διαθέσιμος κόντρα στην Χόφενχαϊμ αλλά εντέλει έμεινε ξανά εκτός αποστολής, πυροδότησε εκ νέου τα σενάρια πώλησης του.

Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μορένο, Λόβρεν, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Τζαν, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Κέντ, Σολάνκε, Ορίγκι, Γκόμεζ, Κλάβαν, Φλάναγκαν, Ρόμπερτσον, Ματίπ, Γκρούγιτς, Μινιολέ, Κάριους, Γουόρντ είναι οι 22 παίκτες που ανακοίνωσε η Λίβερπουλ και θα ταξιδέψουν στη Γερμανία. Πουθενά δεν υπάρχει το όνομα του Κοουτίνιο και έτσι δεν άργησαν να αναζωπυρωθούν οι φήμες που θέλουν τον παίκτη να καταλήγει στην αγκαλιά της Μπαρτσελόνα.

Η αποστολή της Λίβερπουλ αναχωρεί την Δευτέρα (14/8) το απόγευμα για την Γερμανία και την Τρίτη (15/8, 21:45) το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Χόφενχαϊμ στο "Rhein Neckar Arena", χωρίς τον Κοουτίνιο. Παρά την άρνηση των "κόκκινων" να παραχωρήσουν φέτος το καλοκαίρι τον Βραζιλιάνο, πολύ δύσκολα θα αποτρέψουν την μετακίνηση του στη Βαρκελώνη για λογαριασμό των "μπλαουγκράνα".

Photo credits: (AP Photo/Andre Penner)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ