ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χέντερσον: "Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Κοουτίνιο"

Liverpool's Jordan Henderson celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Friday, Sept. 16, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's Jordan Henderson celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Friday, Sept. 16, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Τζόρνταν Χέντερσον ρωτήθηκε για την κατάσταση με τον Φελίπε Κοουτίνιο, υποστήριξε πως όλοι στη Λίβερπουλ τον θέλουν αλλά παραδέχθηκε πως είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης (15/8, 21:45) με την Χόφενχαϊμ για τα play-offs του Champions League και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για την πολύκροτη υπόθεση Κοουτίνιο.

"Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Φελίπε, αλλά ό,τι κι αν πω εγώ, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να μείνει μαζί μας και το ξέρει.

Δεν ξέρω αν μπορώ να επηρεάσω την κατάσταση γενικά, αλλά θα μπορούσα να συζητήσω μαζί του να δω τι ακριβώς σκέφτεται και τι μπορώ να του πω", ήταν η τοποθέτηση του Χέντερσον που αφήνει μικρό περιθώριο αισιοδοξίας για την παραμονή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Photo credits: (AP Photo/Frank Augstein)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κλοπ μίλησε για τον Κοουτίνιο
Ο Κοουτίνιο ζήτησε να φύγει από τη Λίβερπουλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ