ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χάνει τα ματς με τη Ρεάλ ο Στάριτζ

Χάνει τα ματς με τη Ρεάλ ο Στάριτζ
© GETTY IMAGES

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών συνεχίζεται για τη Λίβερπουλ, με τον Ντάνιελ Στάριτζ να μένει για άλλες τρεις εβδομάδες εκτός δράσης και να κινδυνεύει να χάσει τα 7 προσεχή ματς των "κόκκινων".

Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ για τουλάχιστον τρεις ακόμα εβδομάδες είναι αναγκασμένη να πορευτεί η Λίβερπουλ, με τον Άγγλο επιθετικό να τραυματίζεται στην κνήμη στην τελευταία προπόνηση και να τίθεται ξανά νοκ-άουτ.

Ο τραυματισμός αυτός είναι μάλιστα δεύτερος διαδοχικός για τον παίκτη, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο όταν και έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Euro 2016 έχοντας χτυπήσει τότε στον μηρό.

Χάνει τα ματς με τη Ρεάλ ο Στάριτζ
© GETTY IMAGES

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Στάριτζ θα απουσιάσει από τα επτά επόμενα παιχνίδια των "κόκκινων", συμπεριλαμβανομένων και των δύο αναμετρήσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 3η και 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Πέρα από τις κόντρες με τους πρωταθλητές Ευρώπης, ο δεύτερος σκόρερ της Λίβερπουλ στην περυσινή Premier League δεν θα μπορέσει να ενισχύσει επίσης την ομάδα του στα ματς με ΚΠΡ, Χαλ, Νιούκαστλ και Τσέλσι για το πρωτάθλημα αλλά και τον αγώνα με τη Σουόνσι στις 28 Οκτωβρίου που είναι για τη φάση των "16" του League Cup.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ