ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Κοουτίνιο η Λίβερπουλ

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England,  Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Τον Ντάνι Θεμπάγιος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει επιλέξει η Λίβερπουλ για αντικαταστάτη του Φιλίπε Κοουτίνιο, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα.

Με τον Φιλίπε Κοουτίνιο να είναι κοντά στην μετακίνηση του στη Μπαρτσελόνα, είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι, η Λίβερπουλ εξετάζει ήδη διάφορους ποδοσφαιριστές, ώστε να είναι έτοιμη τη στιγμή της αποχώρησης του Βραζιλιάνου.

Η περίπτωση, μάλιστα, που ο Γιούργκεν Κλοπ και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με το '' Diario Gol'', είναι αυτή του Ντάνι Θεμπάγιος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος μέσος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε από τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον μάνατζερ του να έχει διαμηνύσει ήδη στον πρόεδρο των ''μερένγκες'', Φλορεντίνο Πέρεθ, πως ο πελάτης του επιθυμεί να αποχωρήσει από το Santiago Bernabeu.

Real Madrid's Dani Ceballos celebrates his second goal after scoring against Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves, at Mendizorra stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Sept.23, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's Dani Ceballos celebrates his second goal after scoring against Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves, at Mendizorra stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Sept.23, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

Την ευκαιρία αυτή θέλει να εκμεταλλευτεί η Λίβερπουλ, ώστε να φέρει στο Anfield τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, βλέποντας στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Φιλίπε Κοουτίνιο.

Ο Θεμπάγιος κατά τη φετινή σεζόν μετρά 13 συμμετοχές με τους Μαδριλένους σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει δύο τέρματα. Ο 21χρονος αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημίων της Μπέτις, από την οποία και τον απέκτησε η Ρεάλ το καλοκαίρι του 2017, έναντι 16.500.000 ευρώ.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ