ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Βλέπει Λίβερπουλ για πρωτάθλημα ο Λεβαντόφσκι

Βλέπει Λίβερπουλ για πρωτάθλημα ο Λεβαντόφσκι
2014 GETTY IMAGES

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πιστεύει ότι η Λίβερπουλ μπορεί να κατακτήσει φέτος την Premier League με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της.

Συνεργάστηκε με τον Γιούργκεν Κλοπ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και μαζί έφτασαν ως την κορυφή της Μπουντεσλίγκα και μια ανάσα από την κατάκτηση του Champions League. Τον πιστεύει ως προπονητή, αν και οι δρόμοι τους τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει διαφορετικούς δρόμους.

Παρ' όλα αυτά, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει γνώμη για τον άλλοτε προπονητή του και θεωρεί ότι μπορεί φέτος η Λίβερπουλ να κόψει πρώτη το νήμα στην Premier League και να κατακτήσει τον τίτλο που τόσο πολύ θέλει.

"Υπό την καθοδήγηση του Κλοπ, μπορούν φέτος να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Ο Πεπ και η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κάνουν εύκολη την δουλειά για κανέναν, όμως η Λίβερπουλ έχει πραγματική ευκαιρία φέτος.

Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να είναι φρέσκοι στα παιχνίδια και στο θέμα των τραυματισμών. Επίσης, αν και βλέπετε τον Κλοπ πάντα να χαμογελά, είναι αδίστακτος αρκετά για να το εκμεταλλευτεί αυτό", ανέφερε ο διεθνής Πολωνός φορ της Μπάγερν Μονάχου.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ