ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Βανδαλισμός στο αμάξι του Κοουτίνιο

Liverpools Philippe Coutinho during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Feb. 27, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpools Philippe Coutinho during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Feb. 27, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Την Τρίτη (09/05) διέρρευσε ότι Φιλίπε Κοουτίνιο βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα και λίγες ώρες αργότερα βρήκαν μπελάδες τον Βραζιλιάνο. (PHOTOS)

Ισπανικό Μέσο αποκάλυψε την Τρίτη (09/05) περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεκδίκηση του Φιλίπε Κοουτίνιο από την Μπαρτσελόνα. Ανάμεσα στα όσα υποστήριξε, το ότι ο Βραζιλιάνος "καλοβλέπει" την προοπτική των Καταλανών.

Λίγες ώρες αργότερα, άγνωστος έσπασε το τζάμι της πολυτελούς Porsche που έχει στην κατοχή του ο 26χρονος, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στο "Anfield" για μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους "κόκκινους".

Φωτογράφος, ο οποίος είδε με τα μάτια του το περιστατικό, έκανε λόγο για δράστη που πέταξε πέτρα και τράπηκε άμεσα σε φυγή. Το ενδεχόμενο να πρόκειται για εξαγριωμένο οπαδό της Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι το "φλερτ" μεταξύ Μπαρτσελόνα και Κοουτίνιο δεν βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, δεν αποκλείεται από τα διεθνή ΜΜΕ.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ