ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Οι τρεις χειρότεροι μήνες της ζωής μου"

Τζέραρντ: "Οι τρεις χειρότεροι μήνες της ζωής μου"

Ο Στίβεν Τζέραρντ χαρακτήρισε τους τελευταίους τρεις μήνες ως τους χειρότερους μήνες της ζωής του με αφορμή το γλίστρημα του στον αγώνα με την Τσέλσι.

Τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς η οποία σημαδεύτηκε από το δικό του γλίστρημα στον αγώνα με την Τσέλσι και την επόμενη περίοδο χωρίς τον Λουίς Σουάρες μίλησε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ παραδέχτηκε πως ακόμα και σήμερα η φάση στην οποία γλιστράει στο παιχνίδι με την Τσέλσι τον στοιχειώνει, ενώ χαρακτήρισε την τελευταία περίοδο ως τη χειρότερη της ζωής του.

Παράλληλα, μίλησε και για την νέα περίοδο η οποία θα βρει τον Λουίς Σουάρες στη Βαρκελώνη με τον Τζέραρντ να είναι ωστόσο αισιόδοξος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της Λίβερπουλ: "Είναι πιθανώς οι χειρότεροι τρεις μήνες της ζωής μου. Το έχω δει κάποιες φορές. Δεν χρειάζεται να βλέπω συνέχεια κάτι τέτοιο για να συνεχίσω να πονάω.

Πόνεσα και τότε στα αποδυτήρια και όσο πέρναγαν οι εβδομάδες και όσο πέρναγαν οι μήνες. Σκόνταψα πάνω σε αυτό. Δεν το έκρυψα. Έχω τηλεόραση στο σπίτι και διάβασα εφημερίδες. Υπάρχουν τα social media. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν άντρας, να κοιτάξεις μπροστά και να το ξεπεράσεις. Να δεχτείς ό,τι έγινε. Δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Δεν έχασα τον εαυτό μου. Δεν αστόχησα σε πέναλτι, δεν έκανα κακή πάσα, ούτε λάθος. Γι' αυτό ήταν αισχρό. Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη γλιστράει κάποια στιγμή στη ζωή του, είτε είναι πάτωμα, είτε σκάλες είτε οτιδήποτε.

Σε μένα, έγινε στο γήπεδο και σε κακή στιγμή. Αλλά σε ένα ράλι 38 αγώνων, γίνονται πολλά που καθορίζουν αν θα είσαι πρωταθλητής ή όχι. Τώρα έγινε σε άσχημη στιγμή και θα το αντιμετωπίσω.

Όταν έμαθα από τον Ρότζερς ότι αν θέλω να παίζω στην εθνική θα προσαρμοστούν τα παιχνίδια μου στη Λίβερπουλ, τότε σκέφτηκα και πήρα την απόφαση να σταματήσω γιατί δεν ήθελα να γίνει έτσι. Θέλω να είμαι διαθέσιμος, φρέσκος και να παίζω στο ύψιστο επίπεδο για τη Λίβερπουλ για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Πιστεύω ότι γινόμαστε δυνατότεροι με καλή ομάδα και καλό προπονητή. Υπάρχει αισιοδοξία στα αποδυτήρια. Δεν θέλουμε να είμαστε απλά για να συμπληρώνουμε νούμερα, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε εκεί.

Πολλές ομάδες το έκαναν. Και η Τσέλσι και η Σίτι και η Γιουνάιτεντ παρά την κακή χρονιά, η Άρσεναλ έκανε πολύ καλές μεταγραφές. Θα είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα και έχουμε πιθανότητες, το πιστεύω.

Ήταν δύσκολο και με τον Λουίς (σ.σ. Σουάρες), θα είναι και χωρίς αυτόν. Όλοι βελτιώνονται και γίνονται δυνατοί. Και εμείς όμως έχουμε την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς, ο προπονητής ακόμα μια χρονιά εδώ, κάναμε καλές μεταγραφές και είμαστε αισιόδοξοι."

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ