ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ σε Στέρλινγκ: "Φέρσου σαν άντρας"

Τζέραρντ σε Στέρλινγκ: "Φέρσου σαν άντρας"

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Ραχίμ Στέρλινγκ για τον δρόμο που έχει επιλέξει προκειμένου να πάρει διαζύγιο με τη Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν ανήκει πλέον στη Λίβερπουλ καθώς μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στην πρώτη ομάδα έχει μετακομίσει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, όμως αυτό δεν τον αποτρέπει από το να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην αγαπημένη του ομάδα.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα το "φλέγον" θέμα στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ και το αντάρτικο που έχει σηκώσει προκειμένου να πάρει μεταγραφή (δεν πήγε στις δύο τελευταίες προπονήσεις λέγοντας πως είναι άρρωστος ενώ είπε στον Ρότζερς πως δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την αποστολή στην περιοδεία της στην Ασία), με τον άλλοτε αρχηγό να είναι πολύ αυστηρός προς τον 20χρονο φορ.

"Δεν είμαι χαρούμενος με όλο αυτό που γίνεται και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί. Θα πρέπει όλοι να φέρονται ως άνδρες σε αυτές τις καταστάσεις.

Ο Ραχίμ πρέπει να πάει να μιλήσει στους ιδιοκτήτες και τον Μπρένταν Ρότζερς και να τους αποκαλύψει τι θέλει. Δεν χρειάζεσαι να προφασίζεσαι πως είσαι άρρωστος και να αρνείσαι να ακολουθήσεις την αποστολή της ομάδας σε περιοδεία.

Τζέραρντ σε Στέρλινγκ: "Φέρσου σαν άντρας"

Υπάρχουν εκατομμύρια οπαδοί της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο που αδημονούν να δουν τον Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Οπότε δεν νομίζω πως είναι δίκαιο απέναντί τους να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο", δήλωσε ο 35χρονος άσος με δηλώσεις του στο "Sky Sports".

Υπενθυμίζεται πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταθέσει ήδη δύο προτάσεις για τον Στέρλινγκ που έχουν απορριφθεί από τη Λίβερπουλ (35 εκ.λίρες η πρώτη και 40 εκ.λίρες η δεύτερη) ενώ υπάρχει η αίσθηση ότι θα επανέλθει και με νέα βελτιωμένη προσφορά που θα φτάσει στις 45 εκ.λίρες!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι στην κορυφή της λίστας με τους 20 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε αγγλική ιστοσελίδα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ