ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας"

Τζέραρντ: "Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας"
Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε στο Sky Sports για την αποβολή του και παραδέχθηκε πως έκανε λάθος ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από όλους.

Η Λίβερπουλ έψαχνε τη νίκη στο Άνφιλντ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα την έφερε στην 4η θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας. Η Γιουνάτεντ προηγήθηκε στο σκορ με τον Μάτα, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Στίβεν Τζέραρντ που πέρασε ως αλλαγή, αποβλήθηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα!

Έτσι οι Reds γνώρισαν τελικά την ήττα με 2-1 από τους "κόκκινους διαβόλους".

"Πρέπει να το αποδεχθώ, γιατί η απόφαση ήταν σωστή", είπε αρχικά ο αρχηγός της Λίβερπουλ στο Sky Sports μετά το ματς και συνέχισε: "Απογοήτευσα τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Το βασικότερο όμως είναι πως στεναχώρησα τους φιλάθλους μας και γι αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για τη φάση τόνισε: "Προσπάθησα να αποφύγω το μαρκάρισμα, όμως αντέδρασα λάθος. Είμαι χρόνια στο παιχνίδι και ξέρω πως όταν κάνεις κάτι τέτοιο και απομένουν 45 λεπτά, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη".

Σε ερώτηση γιατί πάτησε τον Ερέρα, τόνισε: "Δεν ξέρω. Μάλλον αντέδρασα απότομα στο τάκλιν που δέχθηκα, αλλά δεν ξέρω τι να πω. Ήρθα εδώ για να απολογηθώ σε όλους και να αναλάβω την ευθύνη".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ