ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Τρολάρισμα" σε Μπαλοτέλι από φανς των Μ. Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ!

"Τρολάρισμα" σε Μπαλοτέλι από φανς των Μ. Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ!

Δεν φτάνει στους οπαδούς της Λίβερπουλ η απογοητευτική παρουσία του Μπαλοτέλι με την κόκκινη φανέλα, έρχονται τώρα οι αντίπαλοι οπαδοί να "κάνουν καζούρα" με τον Ιταλό φορ. Διαβάστε πώς.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι όχι μόνο δεν δικαιολόγησε τα 24.000.000 ευρώ που δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ για να τον πάρει από τη Μίλαν αλλά προς το παρόν έχει υποχρεώσει τη διοίκηση των "κόκκινων" να κλαίει τα λεφτά της για την επιλογή που έκανε στον αντί-Σουάρες.

Το εντυπωσιακό είναι πάντως ότι ενώ ο "Super Mario" έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητος τη φετινή σεζόν με μόλις 3 γκολ στο ενεργητικό του σε όλες τις διοργανώσεις (1 στην Premier League) κάποιοι έχουν βαλθεί να τον μετατρέψει σε.... πρωταγωνιστή.

Αυτοί είναι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ που μετά τις νίκες των ομάδων τους επί της Λίβερπουλ (2-1 και 4-1 αντίστοιχα) θέλουν να πετύχουν ένα ακόμα "χτύπημα" εις βάρος της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, τώρα όμως σε επικοινωνιακό επίπεδο.

"Τρολάρισμα" σε Μπαλοτέλι από φανς των Μ. Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ!

Ενόψει της ψηφοφορίας που έχει ξεκινήσει η Λίβερπουλ για τον κορυφαίο παίκτη της τη φετινή σεζόν (θα δοθεί το βραβείο στον "εκλεκτό" του κόσμου σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου) επιχειρούν να "μπουν στο παιχνίδι" και να βγάλουν νικητή τον... Μάριο Μπαλοτέλι!

"Ψηφίστε Μπαλοτέλι" (#VoteBalotelli) είναι το hashtag που κυκλοφορεί στα social media προκειμένου να "πείσουν" χρήστες του διαδικτύου να μπουν στην ψηφοφορία της Λίβερπουλ και να επιλέξουν τον Ιταλό επιθετικό, ενώ ο δεύτερος πιο "αγαπημένος" τους παίκτης είναι ο Λάζαρ Μάρκοβιτς τον οποίο προτείνουν ως τον πλέον ελπιδοφόρο παίκτη της σεζόν για τη Λίβερπουλ.

Το αν θα καταφέρουν να φέρουν την ψηφοφορία στα μέτρα τους θα φανεί από τα τελικά αποτέλσματα...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ