ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Τρελές" τιμές για το τελευταίο ματς του Τζέραρντ στο "Anfield"

"Τρελές" τιμές για το τελευταίο ματς του Τζέραρντ στο "Anfield"

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο "Anfield" με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και για το ματς αυτό επικρατεί χαμός για ένα εισιτήριο. Δείτε τις απίστευτες τιμές.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει διά ζώσης το αντίο του Στίβεν Τζέραρντ μπροστά στο κοινό της Λίβερπουλ, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας το ερχόμενο Σάββατο (16/5) και δεν έχει προμηθευτεί ακόμα εισιτήριο θα χρειαστεί να... ξυλωθεί αν θέλει να αποκτήσει.

Οι τιμές που έχει ορίσει η Λίβερπουλ για αυτό το ματς κυμαίνονται από 37 μέχρι 49 λίρες όμως με δεδομένη την ξεχωριστή σημασία που υπάρχει ελέω Τζέραρντ, οι τιμές αυτές έχουν εκτοξευτεί μέσα από διάφορες ιστοσελίδες που πουλούν εισιτήρια του αγώνα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Liverpool Echo" στην ιστοσελίδα ticketbis.net τα φθηνότερα εισιτήρια που διατίθενται για το Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας στοιχίζουν 234.41 λίρες ενώ τα ακριβότερα φτάνουν σχεδόν στις 2.000 λίρες: για την ακρίβεια 1.985,53 λίρες.

"Τρελές" τιμές για το τελευταίο ματς του Τζέραρντ στο "Anfield"

Για κάποιον μάλιστα που θέλει να βρει δύο εισιτήρια το κόστος ανεβαίνει ακόμα περισσότερο και φτάνει στις 5.000 λίρες. Εάν πάντως κάποιος δεν καταφέρει να εξασφαλίσει εισιτήριο για το αποχαιρετιστήριο ματς του Τζέραρντ στο "Anfield" θα έχει μία τελευταία ευκαιρία οκτώ ημέρες αργότερα (24/5) όταν η Στόουκ θα υποδεχτεί στο "Μπριτάνια" τη Λίβερπουλ.

Η ίδια ιστοσελίδα διαφημίζει εισιτήρια και για αυτο το παιχνίδι, με το φθηνότερο να κοστίζει 320.27 λίρες και το ακριβότερο να φτάνει στο εξωφρενικό ποσό των 2.315,91 λίρες, την ώρα μάλιστα που ο μέσος όρος όσον αφορά στις τιμές εισιτιηρίων στην έδρα της Στόουκ είναι 38 λίρες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ