ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Τρέλα" με Τσέιμπερλεν στο αεροδρόμιο από τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain celebrates after scoring his side's second goal of the game during the Champions League quarter final, first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield, Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Τσέιμπερλεν (Peter Byrne/PA via AP) AP

Οπαδοί της Λίβερπουλ αντίκρισαν τον Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν στο αεροδρόμιο πριν "πετάξουν" για Κίεβο και "τρελάθηκαν". Δείτε πώς αντέδρασαν όταν είδαν τον Άγγλο χαφ. (VIDEO).

Ο μεγάλος άτυχος της Λίβερπουλ είναι ο Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν. Ο Άγγλος μέσος τραυματίστηκε στην πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Champions League με τη Ρόμα. Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει όχι μόνο τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν γινόταν, πάντως, να μην ταξιδέψει στο Κίεβο, για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών του στο αποψινό ματς απέναντι στους "μερένχες".

Όταν οπαδοί της Λίβερπουλ τον αντίκρισαν στο αεροδρόμιο, εκστασιάστηκαν. Δείτε τα VIDEOS που ανέβασε ο διεθνής μέσος στο instagram:

(Peter Byrne/PA via AP)



TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ