ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τράμπζονσπορ καλεί Μπαλοτέλι

Τράμπζονσπορ καλεί Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται με το ενάμισυ πόδι έξω από τη Λίβερπουλ και η Τράμπζονσπορ εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το φαβορί για να τον αποκτήσει!

Το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ επένδυσε 16.000.000 λίρες για να πάρει τον Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μίλαν όμως το στοίχημα του "Super Mario" χάθηκε πανηγυρικά και έναν χρόνο αργότερα ο Ιταλός επιθετικός ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το "Anfield".

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η αγγλική "Sun" η οποία υποστηρίζει πως ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός δεν θα συνεχίσει στους "κόκκινους" και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, με την Τουρκία να είναι ο επικρατέστερος νέος προορισμός του.

Οι τρεις "παραδοσιακές" δυνάμεις του τουρκικού ποδοσφαίρου, Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους (το οποίο εξέφρασαν κάποια στιγμή το περασμένο διάστημα) όμως δεν ισχύει το ίδιο για την Τράμπζονσπορ, με την ομάδα της Τραπεζούντας να παραμένει "θερμή" να τον αποκτήσει.

Liverpool's Mario Balotelli looks on during the UEFA Champions League Group B soccer match between Liverpool FC and Real Madrid at Anfield stadium in Liverpool, Britain, 22 October 2014. 
ANSA/ANDY RAIN
Liverpool's Mario Balotelli looks on during the UEFA Champions League Group B soccer match between Liverpool FC and Real Madrid at Anfield stadium in Liverpool, Britain, 22 October 2014. ANSA/ANDY RAIN ANSA

Σύμφωνα μάλιστα με τον εν λόγω μέσο, και η ίδια η Λίβερπουλ επιθυμεί να προχωρήσει το deal, με τον Μπρένταν Ρότζερς να είναι διατεθειμένος να αφήσει τον "Super Mario" (προσωπική του επιλογή) ακόμα και αν έρθει πρόταση χαμηλότερη από τις 16.000.000 λίρες που δόθηκαν πέρυσι για τον παίκτη.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ