ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τουρέ: "Θέλω να συνεχίσω στη Λίβερπουλ"

Τουρέ: "Θέλω να συνεχίσω στη Λίβερπουλ"

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Λίβερπουλ παρά την πρόταση της Τράμπζονσπορ εξέφρασε ο Κόλο Τουρέ με δηλώσεις του, επιβεβαιώνοντας πάντως το ενδιαφέρον των Τούρκων.

Στη Λίβερπουλ θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Κόλο Τουρέ. Παρά το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ και την πολύ καλή πρόταση που έχει καταθέσει στους "ρεντς", ο Ιβοριανός δεν... ψήνεται να αποχωρήσει για την Τουρκία.

Με δηλώσεις του, τόνισε πως στόχος του και επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ και να μην πάρει μετεγγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, φέρεται να έχει μιλήσει με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, παίρνοντας διαβεβαιώσεις πως θα έχει ρόλο και δεν θα είναι... κομπάρσος την σεζόν που έρχεται.

Ο 33χρονος αμυντικός, σχολίασε για το μέλλον του πως "είμαι ακόμα στη Λίβερπουλ. Είχα συζητήσεις με τον προπονητή που μου ξεκαθάρισε ότι έχω θέση στα πλάνα του. Η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται για μένα, αλλά εξέφρασα την επιθυμία να μείνω στη Λίβερπουλ.

Εντούτοις, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Λίβερπουλ και θέλω να συνεχίσω να παίζω στο κλαμπ"

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ