ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το "You'll Never Walk Alone" τον έσωσε από... καρχαρία

Το "You'll Never Walk Alone" τον έσωσε από... καρχαρία

Μια εκπληκτική ιστορία ενός φανατικού φίλου της Λίβερπουλ, ο οποίος σώθηκε από καρχαρία στην Αυστραλία και αυτό που τον κράτησε στην ζωή ήταν το κοινό τατουάζ με τον γιο του με το "You'll Never Walk Alone".

Η Αυστραλία είναι μια πανέμορφη χώρα. Αλλά ό,τι πιο "most deadlest" επί της γης, υπάρχει σε αφθονία εκεί. Φυσικά, οι καρχαρίες ζουν και βασιλεύουν στα νερά της, ειδικά στο Δυτικό κομμάτι της χώρας. Συχνά πυκνά, λοιπόν, έρχεται το... αντάμωμα με τους ανθρώπους και μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η ιστορία του Αυστραλού, Κιμ Τόμσεν, είναι ενδεικτική και συνάμα εντυπωσιακή, διότι η... Λίβερπουλ με τον δικό της τρόπο κατάφερε να σώσει την ζωή του από έναν σφυροκέφαλο, που θεωρείται από τα είδη καρχαρία που δεν θέλεις να συναντήσεις. Και εξηγούμαστε...

Βρισκόταν για ψάρεμα με τον 23χρονο ανιψιό του, Σιν Κόφεϊ και τον 24χρονο φίλο του, Μπράις Γουέπνερ. Η ιστορία χρονολογείται δυο χρόνια πριν, αλλά τώρα μίλησε ο ίδιος για το θέμα και έδωσε λεπτομέρειες του πως ο ίδιος κατάφερε να σωθεί, εν αντιθέσει με τα δυο άλλα παλικάρια, που δυστυχώς έχασαν την ζωή τους, όταν η βάρκα τους αναποδογύρισε ύστερα από κύμα.

Το "You'll Never Walk Alone" τον έσωσε από... καρχαρία

Ο Τόμσεν, αν και Αυστραλός, τυγχάνει φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ και παρά το γεγονός ότι πέρασε 19 ολόκληρες (!) ώρες μέσα στα παγωμένα νερά και με τον καρχαρία να βρίσκεται... εκεί γύρω, κατάφερε να διασωθεί. Το τατουάζ με το "You'll Never Walk Alone" ήταν εκείνο που του έδωσε την δύναμη να παλέψει για να ζήσει.

Το "You'll Never Walk Alone" τον έσωσε από... καρχαρία

Το συγκεκριμένο τατουάζ το είχε και ο γιος του και εξήγησε για το περιστατικό: "Και οι δυο έχουμε το συγκεκριμένο τατουάζ. Είμαστε και οι δυο οπαδοί της Λίβερπουλ. Αυτό μου έδωσε την δύναμη να παλέψω και να μην τα παρατήσω. Θα έκανα τα πάντα, τουλάχιστον να πω αντίο σε αυτό το παλικάρι προτού αφήσω τον κόσμο τούτο. Ένα πράγμα είχα να σκεφτώ και αυτό ήταν ο γιος μου".

Ο σφυροκέφαλος βρισκόταν εκεί κοντά, ο ίδιος έκανε προσευχές για να καταφέρει να ζήσει και τελικά τα κατάφερε. Αν έχεις τύχει, διάβαινε...

Το "You'll Never Walk Alone" τον έσωσε από... καρχαρία

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ