ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το γράμμα του Σουάρες στους οπαδούς της Λίβερπουλ

Το γράμμα του Σουάρες στους οπαδούς της Λίβερπουλ

Ο Λουίς Σουάρες μέσα από ένα γράμμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ευχαρίστησε άπαντες στην Λίβερπουλ για την συμπαράσταση προς το πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα από ένα γράμμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Λουίς Σουάρες ο οποίος από την Παρασκευή είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον κόσμο της Λίβερπουλ. Ο Ουρουγουανός στράικερ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλης της οικογένειας του για την αγάπη και την στήριξη προς το πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια σε καλές και κακές στιγμές και σημείωσε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει όλα όσα έζησε στην Λίβερπουλ.

Χαρακτηριστικά ο Λουίς Σουάρες έγραψε:

"Είναι παραπάνω από τρεισήμισι χρόνια από την ημέρα που ήρθα στο Λίβερπουλ ένα κλαμπ που πάντα θαύμαζα. Από την στιγμή που υπέγραψα, ο στόχος μου και η επιθυμία μου, ο συνεχής μου στόχος ήταν να βοηθήσω την Λίβερπουλ να μεγαλώσει και να γίνει ακόμα μεγαλύτερη από ότι ήταν ήδη.

Στα τελευταία χρόνια έζησα πολλές καλές στιγμές και άλλες πιο δύσκολες. Και στις δυο όμως πάντα ένιωθα την υποστήριξη από τους υπέροχους οπαδούς, ενός υπέροχου κλαμπ. Θα αισθανόμαστε πάντα κοντά στην πόλη. Αισθανόμαστε περήφανοι από το γεγονός ότι η κόρη μας, που είναι σχεδόν τεσσάρων ετών, μεγάλωσε στο Λίβερπουλ και για το ότι ο γιος μας γεννήθηκε εδώ.

Η οικογένεια μου και εγώ, πάντα αισθανόμασταν σαν το σπίτι μας εδώ και ποτέ δεν θα το ξεχάσουμε. Στις δύσκολες στιγμές, είχαν την υποστήριξη σας και αυτό είναι κάτι θα το κουβαλάω για πάντα στην καρδιά μου. Το να έχω την ευκαιρία να παίξω, να διασκεδάσω, να χαμογελάω και να σκοράρω γκολ σε ένα στάδιο τόσο μοναδικό και σπέσιαλ όπως το Άνφιλντ με όλους εσάς τους απίστευτους οπαδούς να μας στηρίζουν, ήταν τιμή.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω όλη μου την ευγνωμοσύνη σε όλους τους συμπαίκτες μου, στο προσωπικό του Μέλγουντ και στους δυο προπονητές που έδειξαν τόση πίστη σε μένα όλες τις στιγμές.

Σήμερα ένας "κύκλος" της ζωής μας φτάνει σε ένα τέλος και ποτέ δεν τον ξεχάσουμε. Η στήριξη μας στην Λίβερπουλ θα είναι για πάντα. Αφήνουμε πίσω μας πολλούς φίλους και σπέσιαλ ανθρώπους που θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Σας ευχαριστούμε. Φεύγουμε σαν οπαδοί της Λίβερπουλ. You'll Never Walk Alone.

Οικογένεια Σουάρες"

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ