ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το χαρτάκι του Κλοπ, το 3-5-2 και το ανελέητο "τρολάρισμα"

Το χαρτάκι του Κλοπ, το 3-5-2 και το ανελέητο "τρολάρισμα"

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε οδηγίες μέσω σημειώματος στον Ντάνιελ Στάριτζ και παρότι μετέπειτα εξήγησε τι είχε γράψει σε αυτό, το Twitter τον είχε ήδη... καταδικάσει σε ανελέητο "τρολάρισμα" (TWEETS & VIDEO).

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (11/1), ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να "μεταμορφωθεί" σε Μουρίνιο, αφού ευρισκόμενος μακριά από τον Ντάνιελ Στάριτζ και όντας ανήμπορος να του μεταβιβάσει οδηγίες, επέλεξε να του τις στείλει γραπτώς.

Πως; Μα με ένα κομμάτι χαρτί φυσικά, αγνοώντας, προφανώς, το γεγονός ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μετατρέπονται σε κορυφαίο θέμα συζήτησης στην... πιάτσα του Twitter (και όχι μόνο).

Από την πλευρά του, ο Άγγλος επιθετικός έδωσε ακόμη λίγη "τροφή" για "τρολάρισμα", καθώς έδειξε να μην καταλαβαίνει την οδηγία που είχε μόλις διαβάσει, ζητώντας τη βοήθεια του Εμρέ Τσαν και του Άνταμ Λαλάνα.

Το χαρτάκι του Κλοπ, το 3-5-2 και το ανελέητο "τρολάρισμα"

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Γερμανός τεχνικός είχε όλη την καλή διάθεση να εξηγήσει τι είχε γράψει σε αυτό, λέγοντας πως "ήθελα να αλλάξω το σύστημα σε 3-5-2, αλλά ίσως ήταν ήδη λίγο αργά. Δώσαμε το σημείωμα την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι και αυτό ήταν δικό μας λάθος. Συμβαίνουν αυτά".

Παρά ταύτα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω, το Twitter δεν... συγχωρεί.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ