ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το video από την απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Λόβρεν

Croatia's Dejan Lovren, right, challenges Ukraine's Marlos during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Croatia's Dejan Lovren, right, challenges Ukraine's Marlos during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Δείτε το video από την απόπειρα διάρρηξης της οικείας του Κροάτη διεθνή αμυντικού της Λίβερπουλ, Ντέγιαν Λόβρεν, την ώρα της αναμέτρησης με τη Μάριμπορ.

Την ώρα που η Λίβερπουλ έπαιζε με τη Μάριμπορ για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League την Τετάρτη (1/11), ληστές αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την οικεία του Κροάτη διεθνή αμυντικού της, Ντέγιαν Λόβρεν.

Σύμφωνα με τη Liverpool Echo, η αστυνομία έφτασε λίγο αφότου οι ληστές επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του Κροάτη διεθνούς. Έσπασαν μια υπαίθρια πόρτα, όταν μια γειτόνισσα άρχισε να φωνάζει δυνατά. Αυτές οι κραυγές εκτιμάται ότι φόβισαν τους ληστές και δεν ολοκλήρωσαν την εισβολή στην οικεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα κροατικά ΜΜΕ, η οικογένεια του Λόβρεν - δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Μάριμπορ για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League - ήταν εντός της οικείας τη στιγμή της απόπειρας ληστείας. Υπενθυμίζεται ότι στόχος των ληστών, την ίδια ώρα, ήταν και η οικεία του Σενεγαλέζου συμπαίκτη του, Σαντιό Μανέ.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ