ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το "καρφί" του Ρέινα για τον Ρότζερς

Το "καρφί" του Ρέινα για τον Ρότζερς
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Η φύγη του Μπρένταν Ρότζερς από τη Λίβερπουλ δεν στενοχώρησε διόλου τον Πέπε Ρέινα, με τον νυν γκολκίπερ της Νάπολι να αφήνει τη σπόντα του για τον πρώην προπονητή του μέσω των social media.

Ο Πέπε Ρέινα φόρεσε για οκτώ ολόκληρα χρόνια τη φανέλα της Λίβερπουλ όμως η αποχώρησή του από το Μέρσεϊσαϊντ το καλοκαίρι του 2013 τον πλήγωσε καθώς δεν ήταν δική του απόφαση.

Ήταν ουσιαστικά του Μπρένταν Ρότζερς που ενέκρινε την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στη Νάπολι, με τον Ισπανό κίπερ να δείχνει τη δυσαρέσκειά του μέσω ανοιχτής επιστολής προς τους οπαδούς των "κόκκινων" και τον Βορειοιρλανδό τεχνικό να παίρνει το 2014 την απόφαση για να τον πουλήσει με κανονική μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

Το "καρφί" του Ρέινα για τον Ρότζερς
© REUTERS

Ο 33χρονος πλέον κίπερ ανήκει φέτος στη Νάπολι και ο Ρότζερς δεν είναι πλέον στο τιμόνι της Λίβερπουλ από το απόγευμα της Κυριακής , γεγονός που δεν φαίνεται να τον "ενοχλεί" καθόλου με βάση το τιτίβισμα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το "καρφί" του Ρέινα για τον Ρότζερς
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

"Θα είμαι πάντα οπαδός και το μόνο που θέλω τώρα είναι να δω την παλιά Λίβερπουλ να επιστρέφει για τους παίκτες και τους οπαδούς που αξίζουν το καλύτερο. YNWA", ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ