ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Θέλουν πίσω τον Μπαλοτέλι οι οπαδοί

Θέλουν πίσω τον Μπαλοτέλι οι οπαδοί

Το κλίμα έχει αντιστραφεί εντελώς για τον Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ, με τους οπαδούς της να ζητούν τώρα από τον Γιούργκεν Κλοπ να τον πάρει πίσω τον Ιανουάριο!

Δύο μήνες ήταν αρκετοί προκειμένου οι οπαδοί της Λίβερπουλ να αλλάξουν άποψη για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Όλη την περασμένη σεζόν ο Ιταλός επιθετικός ήταν το "μαύρο πρόβατο" στο Μέρσεϊσαϊντ και με 4 γκολ σε 28 ματς η διοίκηση του συλλόγου προτίμησε να τον παραχωρήσει δανεικό στη Μίλαν για έναν χρόνο όμως τώρα πολλοί είναι οι φίλοι της ομάδας που ζητούν επιτακτικά από τον Γιούργκεν Κλοπ να τον πάρει πίσω τον Ιανουάριο.

Τι είναι αυτό που τους έκανε να αλλάξουν γνώμη για τον "Super Mario"; Αφενός η κακοδαιμονία τραυματισμών που έχει "χτυπήσει" την ομάδα τους στη γραμμή κρούσης, με τελευταία αυτή του Ντάνι Ινγκς που χάνει όλη τη σεζόν και αφετέρου το προ δεκαημέρου tweet του Μπαλοτέλι ο οποίος σε μία δύσκολη στιγμή για τη Λίβερπουλ μετά την απόλυση Ρότζερς εξέφραζε τη στήριξή του.

Πλέον, τα social media έχουν βομβαρδιστεί τις τελευταίες ώρες από πολλούς φανς των "κόκκινων" που ζητούν από τον Κλοπ να κανει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει νωρίτερα ο παίκτης στο "Anfield", κάτι που φαίνεται πάντως εξαιρετικά δύσκολο με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σημειώνεται πως ο 25χρονος άσος έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στη Μίλαν, μη θυμίζοντας σε καμία περίπτωση τον απογοητευτικό Μπαλοτέλι που είδαν όλοι πέρυσι, με έναν τραυματισμό ωστόσο να τον αφήνει εκτός από το κρίσιμο κυριακάτικο ματς των "ροσονέρι" απέναντι στην Τορίνο.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ