ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Θέλει το "κανόνι" της Σαχτάρ, Άλεξ Τεϊσέιρα, η Λίβερπουλ

Θέλει το "κανόνι" της Σαχτάρ, Άλεξ Τεϊσέιρα, η Λίβερπουλ

Επίσημη πρόταση στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Άλεξ Τεϊσέιρα κατέθεσε η Λίβερπουλ, ύψους 32.000.000 ευρώ. Κάνει φοβερά πράγματα την φετινή σεζόν (VIDEO).

Την επιθετική της γραμμή θέλει να ενισχύσει η Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως έχει βρει τον "εκλεκτό" του. Μάλιστα, οι ρεντς προτίθενται να δώσουν μέχρι και 32.000.000 ευρώ, ώστε να τον φέρουν άμεσα στο "Άνφιλντ".

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Άλεξ Τεϊσέιρα, ο οποίος απασχολεί και την Τσέλσι, βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Μερσεϊσάιντ και μάλιστα κατατέθηκε επίσημη πρόταση στην Σαχτάρ Ντόνετσκ για την αφεντιά του 26χρονου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας του Λιμανιού, Ίαν Άιρ, ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στη Φλόριντα όπου η Σαχτάρ κάνει προετοιμασία για την συνέχεια της σεζόν, ώστε να μιλήσει απευθείας με τους διοικούντες την ουκρανική ομάδα.

Την τρέχουσα σεζόν, μετράει συνολικά 26 γκολ σε 25 εμφανίσεις και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάνοντας και του ανθρώπους της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας να τον κοιτάξουν για την εθνική. Οι εμφανίσεις του είναι κάτι παραπάνω από πειστικές.

Ο Τεϊσέιρα βρίσκεται στη Σαχτάρ από το 2010, η οποία τον αγόρασε από την Βάσκο ντα Γκάμα έναντι 6.500.000 ευρώ και έγινε το αστέρι του ουκρανικού πρωταθλήματος. Σε σύνολο 222 αγώνων έχει 89 γκολ, αλλά το μεγάλο ξεπέταγμα έγινε την τελευταία διετία.

Η Λίβερπουλ παρακολουθεί την περίπτωσή του τους τελευταίους 18 μήνες και θέλει να τον κάνει δικό της, αφού και ο Κλοπ έχει πειστεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Απολαύστε τον:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ