ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα βρήκαν Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα για Κοουτίνιο

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England,  Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal of the game during the Premier League soccer match. Leicester City versus Liverpool at the King Power Stadium, Leicester, England, Saturday Sept. 23, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Αρχική συμφωνία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα για τη μετακίνηση του Φιλίπε Κοουτίνιο από την πρώτη στη δεύτερη επιτεύχθηκε σύμφωνα με τη "Sport". Δείτε το ποσό στο οποίο κλείνει το deal.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, "Sport", βρέθηκε η οικονομική "χρυσή τομή" για τη μετακίνηση του Φιλίπε Κοουτίνιο από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα και ο 25χρονος Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός θα είναι κάτοικος Βαρκελώνης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα βρήκαν Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα για Κοουτίνιο

Η πρώτη σελίδα της "Sport" την 6η Ιανουαρίου

Δείτε και διαβάστε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνή Τύπου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι "μπλαουγκράνα" καταβάλλουν άμεσα 120.000.000 ευρώ στους "ρεντς" κι άλλα 40.000.000 με τη μορφή μπόνους σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων που έχουν τεθεί (και οι οποίοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί). Εκτιμάται ότι τα 10.000.000 ευρώ (εκ των 40.000.000) είναι στόχοι που εύκολα θα πετύχει ο Φιλίπε Κοουτίνιο και θα μπουν σχετικά γρήγορα στα ταμεία της αγγλικής ομάδας.

Η "Sport" θεωρεί ότι "κλειδί" για τη θετική (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) έκβαση της υπόθεσης απέβη η πίεση που άσκησε ο Νοτιοαμερικανός και οι εκπρόσωποί του στη Λίβερπουλ. Μάλιστα, φέρεται να μην επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα των "ρεντς", καθώς θα αποχαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας από τα social media. Η ρήτρα που θα τεθεί από τους "μπλαουγκράνα" αναμένεται να υπερβεί τα 500.000.000 ευρώ.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ