ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα συγκινητικά λόγια του Κλοπ για τον φίλαθλο της Λίβερπουλ

Liverpool coach Jurgen Klopp sits on the bench during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool coach Jurgen Klopp sits on the bench during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το φίλο της Λίβερπουλ, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα ύστερα από επίθεση χούλιγκαν της Ρόμα, και εξέφρασε την απογοήτευσή του για όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά του.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 5-2 της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια πριν απ' την έναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα ένας 53χρονος φίλος των "κόκκινων" να τραυματιστεί σοβαρά και να βρίσκεται σε κώμα.

Με αφορμή όσα συνέβησαν την Τρίτη (25/04), ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά του.

"Νομίζω πως το παιχνίδι της Τρίτης έδειξε την ομορφιά του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πιο άσχημο πρόσωπό του πριν απ' το ματς.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά την είδηση, δεν μπορούσα να περιγράψω τα συναισθήματά μου στα αγγλικά. Δεν έπρεπε να συμβεί. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως περιστατικά σαν αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

Προφανώς δεν έχω τη λύση στο πρόβλημα, όπως και κανείς άλλος. Όμως, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Όπως καταλαβαίνετε, οι σκέψεις μας αυτή την στιγμή είναι με τον Σιν και την οικογένειά του", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ