ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα "όλε" στο Anfield και η "τεράστια" χειρονομία του Κλοπ!

Τα "όλε" στο Anfield και η "τεράστια" χειρονομία του Κλοπ!

Οι παίκτες της Λίβερπουλ γιόρτασαν σαν μικρά παιδιά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League κάνοντας "όλε" μπροστά στους φανατικούς οπαδούς της, την παράσταση όμως έκλεψε για μία ακόμα φορά ο Γιούργκεν Κλοπ. Δείτε videos!

Μεγάλες πιένες έζησε το βράδυ της Πέμπτης το "Anfield", με την Λίβερπουλ να γράφει μία ακόμη ποδοσφαιρική ραψωδία και τους οπαδούς της να αρνούνται να αφήσουν τις θέσεις τους στο φινάλε προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Αφού πανηγύρισαν έξαλλα το 4-3 και την τρελή ανατροπή επί της Ντόρτμουντ που τους έστειλε στους "4" του Europa League οι παίκτες του Κλοπ πήγαν μπροστά από το πέταλο των φανατικών (Kop) και εκεί άρχισαν τα "όλε" μπροστά στους εκστασιασμένους οπαδούς, ενώ την ίδια ώρα ο Γιούργκεν Κλοπ έδινε το δικό του μοναδικό σόου.

Κάποιες στιγμές ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να χτυπάει με το χέρι του την καρδιά του για να πει το δικό του "ευχαριστώ" στο κοινό που τον αποθέωνε, λίγο αργότερα πήγε με ελαφριά... πηδηματάκια προς το μέρος του Κοουτίνιο για να τον αγκαλιάσει ενώ λίγο πριν μπει στα αποδυτήρια προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση που τον τιμάει ως προπονητή.

Αφου πρώτα χειροκρότησε τους φίλους της Λίβερπουλ σε όλες τις πλευρές του γηπέδου, κατευθύνθηκε προς την εξέδρα που φιλοξενούσε τους εκδρομείς οπαδούς της Ντόρτμουντ και τους χειροκρότησε ιπποτικά, με εκείνους να ανταποδίδουν καθώς δεν έχουν ξεχάσει τα 7 χρόνια σπουδαίας προσφοράς του στους "κιτρινόμαυρους".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ