ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συνέκρινε Μέιγουεδερ με... Μουρίνιο ο Ενρίκε!

Συνέκρινε Μέιγουεδερ με... Μουρίνιο ο Ενρίκε!

Ο Χοσέ Ενρίκε παρακολούθησε τη "μάχη του αιώνα" μεταξύ Mayweather και Pacquiao και στο τέλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ενώ παραλλήλισε τον νικητή με τον... Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Χοσέ Ενρίκε ξύπνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες για να παρακολουθήσει τον πυγμαχικό αγώνα μεταξύ του Floyd Mayweather και του Manny Pacquiao που είχε διαφημιστεί από πολλούς ως η "μάχη του αιώνα", όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν τον άφησε ενθουσιασμένο.

Το αντίθετο μάλιστα... Ο Ισπανός αριστερός μπακ έμεινε αρκετά απογοητευμένος από το θέαμα που παρακολούθησε ( ο Mayweather αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής όντας νικητής στα σημεία έναντι του αντιπάλου του ) και αμέσως μετά το φινάλε δεν δίστασε να συγκρίνει τον νικητή με τον... Ζοζέ Μουρίνιο θέλοντας να καταδείξει πως δεν έπαιξε και τόσο επιθετικά για να πάρει τη νίκη με KO.

"Απογοητευτική μάχη. Πολύ αμυντικός ο Φλόιντ Μέιγουεδερ... Όμως στο τέλος αυτό που θυμάσαι είναι ο νικητής... Εάν δεν το πιστεύετε δείτε τον Ζοζέ Μουρίνιο".

Φυσικά η αναφορά του στον "special one" γίνεται για το γεγονός ότι ο Πορτογάλος κατέκτησε φέτος τον τίτλο στην Premier League, με πολλούς πάντως να τον επικρίνουν για την αμυντικογενή τακτική που είχε η Τσέλσι σε αρκετά ματς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ