ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συμφωνία Λίβερπουλ-Ρόμα για Σαλάχ

Roma's Mohamed Salah celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Mohamed Salah celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Σύμφωνα με το "BBC", η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ έναντι 39.000.000 ευρώ, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να περνάει την Πέμπτη (22/06) από ιατρικές εξετάσεις.

Παίκτης της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " BBC", οι "κόκκινοι" ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού έναντι 39.000.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο 25χρονος πρώην παίκτης της Τσέλσι θα περάσει την Πέμπτη (22/06) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους "κόκκινους", το οποίο θα του αποφέρει 5.500.000 ευρώ ετησίως.

Ο Σαλάχ αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη που λείπει απ' την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Τη φετινή σεζόν ο Αιγύπτιος επιθετικός σημείωσε 19 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ σε 41 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με τους Ρωμαίους, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Φιορεντίνα, Βασιλεία και Τσέλσι.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ