ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Κλείνει" στην Λίβερπουλ ο Βαϊνάλντουμ!

"Κλείνει" στην Λίβερπουλ ο Βαϊνάλντουμ!

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι η Λίβερπουλ, με το "Sky Sports" να αποκαλύπτει πως η Νιούκαστλ αποδέχτηκε την πρόταση 25.000.000 λιρών των "κόκκινων" για τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της Νιούκαστλ στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος παρά την εξαιρετική πρώτη σεζόν που έκανε στην Premier League με τις "καρακάξες" (38 συμμετοχές-11 γκολ), παρόλα αυτά άφησε άριστες εντυπώσεις σε πολλές ομάδες και όλα δείχνουν πως... μετακομίζει μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (21/7) το αγγλικό "Sky Sports", η Νιούκαστλ έκανε δεκτή την πρόταση της Λίβερπουλ υψους 25.000.000 λιρών (σχεδόν 30.000.000 ευρώ) και ο 25χρονος Ολλανδός μέσος αναμένεται εντός της ημέρας να ταξιδέψει στο Μέρσεϊσαϊντ για να υποβληθεί σε ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους".

Σε περίπτωση που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ντύσει στα κόκκινα και τον Βαϊνάλντουμ, θα φτάσει στις έξι μεταγραφές αυτή την περίοδο, έχοντας ήδη υπογράφει τους Γκρούγιτς, Κάριους, Ματίπ, Μανέ και Κλάβαν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ