ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στόχος της Ριάνα η αγορά της Λίβερπουλ

Στόχος της Ριάνα η αγορά της Λίβερπουλ

Σύμφωνα με την "El Mundo Deportivo", η Ριάνα θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο και επιθυμία της είναι η εμπλοκή και η αγορά της Λίβερπουλ.

Σε πολλούς παραδοσιακούς και φανατικούς φίλους της Λίβερπουλ, πιθανότατα να φαντάζει ωε ένα κακόγουστο αστείο. Διότι η σχέση αγάπης μαζί της είναι τέτοια, που βάζει "κόκκινες γραμμές", όταν αφορά την ιστορία της, τις καταβολές της και φυσικά το μέλλον της.

Και όμως, μόνο ως τέτοιο δεν το αντιμετωπίζει η διάσημη ποπ τραγουδίστρια, Ριάνα, η οποία σύμφωνα με την "El Mundo Deportivo" ενδιαφέρεται να αγοράσει τους "κόκκινους" του Μερσεϊσάιντ.

Προφανώς και η είδηση, αν ευσταθεί, κάνει... κόκκινους από το κακό τους πολλούς από τους πιστούς των "ρεντς", εντούτοις αυτές φαίνεται πως είναι προθέσεις της.

Η Daily Mail είχε αναφερθεί στο ενδιαφέρον της να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου και η ισπανική εφημερίδα συνέχισε το θέμα και αναφέρει πως η Λίβερπουλ αποτελεί τη μεγάλη της επιθυμία, ενώ φέρεται να ζήτησε τη συμβουλή του φίλου της, Ντιντιέ Ντρογκμπά, για το πού θα έπρεπε να επενδύσει.

Η Ριάνα έχει μεγάλη περιουσία, ήρθε πιο κοντά στο άθλημα μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το οποίο παρακολούθησε από κοντά, βλέποντας αρκετά παιχνίδια και πλέον θέλει πιο άμεση σχέση μαζί του. Της άρεσε και θέλει να επενδύσει.

Βέβαια, από την επιθυμία της, μέχρι την υλοποίηση υπάρχει μεγάλη απόσταση, ειδικά όταν μιλάμε για ένα κλαμπ με τις ιδιαιτερότητες και το μέγεθος της Λίβερπουλ. Μένει να δούμε την συνέχεια...

Στόχος της Ριάνα η αγορά της Λίβερπουλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ