ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στόχος ληστών τα σπίτια των Μανέ και Λόβρεν στο Λίβερπουλ

Στόχος ληστών τα σπίτια των Μανέ και Λόβρεν στο Λίβερπουλ
Λόβρεν, Κέιν, (AP Photo/Frank Augstein)

Την ώρα που η Λίβερπουλ έπαιζε με τη Μάριμπορ στο Champions League την Τετάρτη (1/11), ληστές διέρρηξαν τα σπίτια των Σαντιό Μανέ και Ντέγιαν Λόβρεν.

Στόχος ληστών έγιναν τα σπίτια των ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ και Ντέγιαν Λόβρεν. Ενώ οι "ρεντς" έπαιζαν με τη Μάριμπορ για το Champions League το βράδυ της Τετάρτης (2/11), διέρρηξαν τις οικίες των παικτών, τα οποία είναι σε κοντινή ακτίνα.

Σύμφωνα με τη Liverpool Echo, η αστυνομία έφτασε λίγο αφότου οι ληστές επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του Κροάτη διεθνούς. Έσπασαν μια υπαίθρια πόρτα, όταν μια γυναίκα άρχισε να φωνάζει δυνατά. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Merseyside ανέφερε: "Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν εκλάπησαν αντικείμενα".

Μάλιστα ελικόπτερο "πέταξε" πάνω από τη γύρω περιοχή, στην προσπάθεια να εντοπιστούν οι ληστές. Ούτε ο Μανέ ούτε ο Λόβρεν έπαιξαν με τη Μάριμπορ, μια και προέρχονται από τραυματισμό, αμφότεροι ωστόσο ήταν στο Άνφιλντ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας τους απέναντι στους Σλοβένους.

Ο Λόβρεν είχε δεχτεί πρόσφατα απειλητικά μηνύματα στον λογαριασμό του στα social media, αλλά είναι άγνωστο αν αυτό συνδέεται με το περιστατικό στην οικία του. "Θα δολοφονήσω εσένα και την οικογένειά σου Κροάτη" είχαν γράψει στον Λόβρεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκες για Λίβερπουλ και Σεβίλλη

(AP Photo/Frank Augstein)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ