ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Βλέπει" Κάμπελ για τον Γενάρη η Λίβερπουλ

"Βλέπει" Κάμπελ για τον Γενάρη η Λίβερπουλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Λίβερπουλ στοχεύει στον εξάμηνο δανεισμό του Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ, ώστε να ενισχύει την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ο Τζόελ Κάμπελ έκανε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε ένα πολύ καλό Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα και ο Αρσέν Βενγκερ αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τον διατηρήσει στο ρόστερ των "κανονιέρηδων".

Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται πολύ καλά για τον διεθνή εξτρέμ, μιας και δεν έχει βρει θέση στην ομάδα, παίζει πολύ λίγο και ούτε καν ο τραυματισμό του Ολιβιέ Ζιρού δεν βοήθησε, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, ο Μπρένταν Ρότζερς είναι θαυμαστής του Κοσταρικανού, πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και θα ήθελε να τον δει στο Μερσεϊσάιντ τον προσεχή Γενάρη. Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα θα κινηθεί για να τον φέρει δανεικό στην ομάδα του.

Οι "ρεντς" θέλουν να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή, ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίζει και να μην βρίσκεται μονίμως σε θέση... θεατή, επομένως αν υπάρξει πρόταση δανεισμού, πολύ πιθανό να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Αν μάλιστα προχωρήσει η περίπτωση του Κάμπελ και ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του, μετά θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει πρόταση αγοράς του από τους Λονδρέζους. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ