ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στις πέντε χειρότερες μεταγραφές ο Σισέ

Στις πέντε χειρότερες μεταγραφές ο Σισέ
Τζέραρντ Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι μέσα στις πέντε χειρότερες μεταγραφές της Λίβερπουλ την εποχή του Ζεράρντ Ουγιέ στον πάγκο και η ένατη πιο ακριβή στην ιστορία της αγγλική ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2004 η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μία εξαιρετική, για την εποχή, μεταγραφή με την απόκτηση του Γάλλου άσου Τζιμπρίλ Σισέ έναντι του ποσού των 17 εκ. ευρώ.

Ο νεαρός φορ την προηγούμενη σεζόν είχε πετύχει 30 γκολ σε 52 εμφανίσεις με την Οσέρ και έτσι ο Ζεράρντ Ουγιέ δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την διοίκηση της ομάδας να τα... σκάσει για να τον φέρει στο Λίβερπουλ.

Στα δυο χρόνια που έμεινε στους κόκκινους ο Σισέ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, ενώ ένας σοβαρός τραυματισμός του στοίχισε την εξέλιξη της καριέρας του.

Γνωστή ιστοσελίδα από την Αγγλία έχει μαζέψει τις πέντε χειρότερες μεταγραφές της Λίβερπουλ την εποχή που στον πάγκο της καθόταν ο Ζεράντ Ουγιέ και ο Γάλλος άσος βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Νο.1: Ελ Χατζί Ντιούφ

Μετά από μία καλή παρουσία στο Μουντιάλ της Ιαπωνίας και της Κορέας ο Ουγιέ ζήτησε την απόκτηση του δαπανώντας 12 εκ. ευρώ! Ο προβληματικός του χαρακτήρας σε συνδυασμό με τα σκληρά μαρκαρίσματα που έκανε, αν και επιθετικός, είχαν ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει δυο χρόνια μετά.

Νο.2: Τζιμπρίλ Σισέ

Η ένατη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ και η πιο δαπανηρή επί εποχής Ουγιέ (στοίχισε 17 εκ. ευρώ). Η αλήθεια είναι πως όταν ανακοινώθηκε οι φίλοι των κόκκινων πανηγύριζαν, αφού ο Σισέ ήταν το πιο hot όνομα εκείνης της εποχής στην Ευρώπη. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν αντάξια των χρημάτων που δόθηκαν.

Νο.3: Κρις Κέρκλαντ

Το να δώσεις 9 εκ. ευρώ για τερματοφύλακα είναι πολλά χρήματα. Αν μάλιστα δεν είσαι σίγουρος για την ποιότητα του, τότε το ρίσκο είναι τεράστιο. Κάπως έτσι την πάτησε ο Ουγιέ με τον Άγγλο κίπερ που σε πέντε χρόνια που έμεινε στους Reds έπαιξε μόλις σε 26 παιχνίδια.

Νο.4: Σαλιφ Ντιαό

Ήρθε πακέτο με τον Ντιούφ και η αλήθεια είναι πως ήταν "τίμιος" εργάτης, αλλά με πολύ μικρή ποιότητα για το επίπεδο της Λίβερπουλ. Ήρθε ως αντι-Χάμαν και στοίχισε 7 εκ. ευρώ. Στα πέντε χρόνια παραμονής του στην ομάδα έπαιξε μόλις σε 37 ματς.

Νο.5: Μπερνάντ Ντιομεντέ

Και αυτός από την Οσέρ. Πήρε στην Λίβερπουλ το 2000 μετά από πολύ καλή παρουσία στην Γαλλία με περισσότερες από 130 εμφανίσεις και 30 γκολ. Η αλήθεια είναι πως ήταν εξαιρετικός παίκτης και είχε εντυπωσιάσει στο Μουντιάλ του 1998, όμως στην Αγγλία πάτωσε. Μόλις 3 εμφανίσεις σε τρία χρόνια!

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ