ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στεναχωρήθηκε κάποιος για τον Ρότζερς!

Στεναχωρήθηκε κάποιος για τον Ρότζερς!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Τζόρντον Άιμπ, έστω και με καθυστέρηση εξέφρασε τη στεναχώρια του για την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς από την τεχνική ηγεσίας της Λίβερπουλ.

Όταν ο Μπρένταν Ρότζερς απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, όλοι αισθάνθηκαν μία ανακούφιση... Βλέπετε, τα αποτελέσματα ήταν εναντίον του Άγγλου προπονητή και φαινόταν ότι δεν υπήρχε γυρισμός. Όλοι, είπαμε; Όχι, όλοι. Έστω και ένας, ομολόγησε ότι σοκαρίστηκε στην είδηση της απομάκρυνσης του Ρότζερς.

Ο Τζόρντον Άιμπ, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα από τις ρεζέρβες επί του Ρότζερς, εξέφρασε τη στεναχώρια του για όσα συνέβησαν.

"Ήταν ένα ισχυρό σοκ όταν άκουσα ότι απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία. Με τα γεγονότα να συμβαίνουν λίγες ώρες μετά το ντέρμπι, δεν είχα καμία πιθανότητα να τον αποχαιρετήσω με το σωστό τρόπο" ανέφερε ο Άιμπ.

Κατόπιν, εξήγησε γιατί αισθάνθηκε έτσι: "Ο Μπρένταν με πήρε στην πρώτη ομάδα και υπό τις οδηγίες έπαιξα για πρώτη φορά, όταν ήμουν μόνο 17 ετών. Δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που θα το έκανα αυτό. Με βοήθησε να προσαρμοστώ και έχει κάνει το ίδιο με άλλους παίκτες".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ