ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στέλνει τζετ στη Βραζιλία για Κοουτίνιο-Φιρμίνο η Λίβερπουλ

Στέλνει τζετ στη Βραζιλία για Κοουτίνιο-Φιρμίνο η Λίβερπουλ

Την άμεση ενσωμάτωση των Φιλίπε Κοουτίνιο και Ρομπέρτο Φιρμίνο με την υπόλοιπη ομάδα θέλει η Λίβερπουλ, γι' αυτό και ετοιμάζει ιδιωτική πτήση με το τζετ της για τους δύο παίκτες.

Με ιδιωτικό τζετ της Λίβερπουλ θα επιστρέψουν στη βάση τους οι Φιλίπε Κοουτίνιο και Ρομπέρτο Φιρμίνο, ύστερα απ' την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί την άμεση ενσωμάτωση των Βραζιλιάνων στην ομάδα, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη σαββατιάτικη (1/4) αναμέτρηση απέναντι στην Έβερτον.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/3, 3:45 π.μ.) η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Παραγουάη στο Σάο Πάουλο κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ θα βρεθούν στο βασικό σχήμα της Seleção.

Απ' ότι φαίνεται, ο αγγλικός σύλλογος δεν θέλει να χάσει δευτερόλεπτο, οπότε θα στείλει ιδιωτικό τζετ να πάρει τους παίκτες αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Σκοπός είναι να προλάβουν την προπόνηση της Τετάρτης (29/3) και να είναι ετοιμοπόλεμοι για την επόμενη αγωνιστική της Premier League.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίβερπουλ κάνει κάτι αντίστοιχο. Το ίδιο έπραξε και τον περασμένο Φεβρουάριο με τον Σαντιό Μανέ, όταν εκείνος αγωνιζόταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ