ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στα 30.000.000 ευρώ η διαφορά για Κοουτίνιο

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal of the game against Swansea City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Tuesday Dec. 26, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal of the game against Swansea City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Tuesday Dec. 26, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ κάθισαν ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για τον Φιλίπε Κοουτίνιο, αν και 30.000.000 ευρώ χωρίζουν τις δύο πλευρές. Δείτε πόσα δίνουν οι "μπλαουγκράνα" και πόσα ζητούν οι "ρεντς".

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο (φαίνεται ότι) θα αποτελέσει "μεταγραφικό σίριαλ" και τη χειμερινή περίοδο. Ο Βραζιλιάνος είναι ο διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα, η οποία κάθισε ξανά (όπως και το καλοκαίρι) στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τη Λίβερπουλ.

Ελπίζοντας, βέβαια, αυτή τη φορά οι επαφές να φέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα σε σχέση με το καλοκαίρι. Η οικονομική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι - σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της "Sport" - στα 30.000.000 ευρώ.

Στα 30.000.000 ευρώ η διαφορά για Κοουτίνιο

Η πρώτη σελίδα της "Sport" ("Τελική μάχη"). Διαβάστε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνή Τύπου.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα προσφέρει στη Λίβερπουλ το ποσό των 130.000.000 ευρώ, ενώ οι "ρεντς" ζητούν από τους "μπλαουγκράνα" εκείνο των 160.000.000 ευρώ.

Στο πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας αποτυπώνεται η αισιοδοξία της οικονομικής σύγκλισης και της εύρεσης πεδίου τελικής συμφωνίας για τη μετακίνηση του 25χρονου Βραζιλιάνου από το Λίβερπουλ στη Βαρκελώνη.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ