ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σπουδαία νέα για Σαλάχ εν όψει της ρεβάνς με την Σίτι

Liverpool's Mohamed Salah in action during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, March, 31, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Liverpool's Mohamed Salah in action during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, March, 31, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Γίργκεν Κλοπ, που είδε τον Μοχάμεντ Σαλάχ να βγάζει χωρίς πρόβλημα την σημερινή (9/4) προπόνηση της Λίβερπουλ εν όψει της ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Χαμογελαστά πρόσωπα συναντούσε κανείς στο Μέλγουντ το απόγευμα της Δευτέρας (9/4), καθώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και είναι πανέτοιμος για τον αυριανό (21:45) αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αιγύπτιος superstar της Λίβερπουλ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Έβερτον, δείχνει όμως απόλυτα υγιής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Γίργκεν Κλοπ στο Ετιχάντ.

Υπενθυμίζουμε πως οι "REDS" είχαν επικρατήσει 3-0 της Σίτι στο Άνφιλντ στον πρώτο προημιτελικό, με αποτέλεσμα να βρίσκονται αρκετά κοντά στην πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του UEFA Champions League 2017/18.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ