ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σουάρες: "Δεν μας περίμενα τόσο δυνατούς"

Σουάρες: "Δεν μας περίμενα τόσο δυνατούς"

Ο Λουίς Σουάρες δηλώνει ότι κανείς στην αρχή της σεζόν δεν περίμενε την Λίβερπουλ να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Ούτε ο ίδιος περίμενε οι συμπαίκτες του να εμφανιστούν τόσο δυνατοί στο πρωτάθλημα.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Λίβερπουλ μετά από 24 χρόνια. Ο Σουάρες είναι ένας από τους λόγους που οι "ρεντς" βρίσκονται τόσο κοντά μετά από τόσα χρόνια στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δηλώνει ότι δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι η Λίβερπουλ θα ήταν μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και εξάρει την αγωνιστικότητα των συμπαικτών του.

" Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι κάτι που κανείς δεν πίστευε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε καλούς παίκτες και η αλήθεια είναι ότι έχουμε μείνει έκπληκτη με το πόσο καλά παίζουμε. Δείχνουμε ποια είναι η Λίβερπουλ και θα είναι μοναδικό αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Συγκρίνεται το ρόστερ μας και τα λεφτά που ξοδεύτηκαν από τις αντιπάλους μας για παίκτες όπως η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Σίτι. Ακόμα και η Τότεναμ έχει ξοδέψει περισσότερα αλλά εμείς με την λιγότερη επένδυση είμαστε στην πρώτη θέση. Θα είναι απίστευτο αν το πάρουμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ